Avoimet työpaikat

Salhydro Oy tuo maahan ja myy hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, teollisuusletkuja, liittimiä ja kunnossapitotarvikkeita alan parhailta valmistajilta.

Yli 30 vuoden kokemuksella pystymme tarjoamaan asiantuntevia ratkaisuja monenlaisiin teollisuuden tarpeisiin.

Palvelun ja tuotteiden laatu on meille kunnia-asia. Toimitusvarmuus, yhdistettynä tehokkaaseen, ammattitaitoiseen ja luotettavaan henkilökuntaan takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Koko Suomen kattava jälleenmyyjäverkosto, toimipisteemme Nurmijärvellä, Tampereella ja Jyväskylässä sekä Hydromarket Oy:n kolme palvelupistettä Helsingissä ja Keravalla takaavat tuotteiden nopean saatavuuden.

Tutustu tuotteeisiimme ja palveluihimme verkkosivuillamme http://www.salhydro.fi


Haemme

NOUTOMYYJIÄ TURKUUN

joilla on aikaisempaa kokemusta hydrauliikka-alalta. Letkuasennelmien valmistus sujuu sinulta jo rutiinilla ja muutkin tuoteryhmämme ovat sinulle toivottavasti ainakin pintapuolisesti tuttuja. Tarjoamme vakituisen työpaikan hyvämaineisen työnantajan palveluksessa sekä muodollisen hyvityksen menettämästäsi vapaaajasta. Tähtäämme pitkään työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu ja myynnin edistäminen, myymälän sekä noutovaraston toiminnoista vastaaminen yhdessä muun porukan kanssa.

Kysy lisää tai lähetä vapaamuotoinen hakemus
Ari Lindfors 040 6463060 ari.lindfors@salhydro.fi / Juha Salminen 040 7517903 juha.salminen@salhydro.fi
 

AVOIN HAKEMUS

Jos sinulla on kokemusta alaltamme niin voit laittaa avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen juha.salminen@salhydro.fi tai soittaa 040 7517903.