Avoimet työpaikat

Salhydro Oy tuo maahan ja myy hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, teollisuusletkuja, liittimiä ja kunnossapitotarvikkeita alan parhailta valmistajilta.

Yli 30 vuoden kokemuksella pystymme tarjoamaan asiantuntevia ratkaisuja monenlaisiin teollisuuden tarpeisiin.

Palvelun ja tuotteiden laatu on meille kunnia-asia. Toimitusvarmuus, yhdistettynä tehokkaaseen, ammattitaitoiseen ja luotettavaan henkilökuntaan takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Koko Suomen kattava jälleenmyyjäverkosto, toimipisteemme Nurmijärvellä, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä sekä Hydromarket Oy:n kolme palvelupistettä Helsingissä ja Keravalla takaavat tuotteiden nopean saatavuuden.

Tutustu tuotteeisiimme ja palveluihimme verkkosivuillamme http://www.salhydro.fi
 

NOUTOMYYJÄ KERAVAN TOIMIPISTEESEEN

Haluaisitko sinä toimia osana menestyvää noutomyyjien tiimiämme? Etsimme Keravan toimipisteeseen reipastaja positiivisen asenteen omaavaa noutomyyjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen (40 h). Työtä tehdään arkipäivisin maanantaista perjantaihin pääsääntöisesti 7.30-16.00 välillä.
Työ sisältää asiakaspalvelua ja parhaan ratkaisun hakemista yhdessä asiakkaan ja asiantuntijoidemme kanssa sekä mm. letkuasennelmien valmistusta ja varastonhoidollisia tehtäviä. Työ edellyttää jatkuvaa uuden oppimista. Tuotteet vaihtelevat aina suurista teollisuusletkuista kaikkein pienempiin osiin ja valikoimamme kasvaa jatkuvasti. Työssä on hyvässä tasapainossa fyysinen käsillä tekeminen ja konttorihommat.

Odotamme sinulta:
  • Aiempaa kokemusta teknisen kaupan alalta soveltuvista tehtävistä
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Palvelualttiutta, tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja tiimityötaitoja
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja vähintään kirjalliset englannin kielen alkeet

Eduksi katsomme:

  • Tietotekniset perustaidot
  • Aikaisempi työkokemus hydrauliikka-alan yrityksessä


Tarjoamme sinulle:

  • Luotettavan työnantajan ja mukavan työympäristön
  • Sopimuksen mukaisen palkkauksen
  • Kattavat edut


Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.6.2022 sähköpostitse osoitteella juha.salminen@salhydro.fi (lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa samasta sähköpostiosoitteesta).

AVOIN HAKEMUS

Jos sinulla on kokemusta alaltamme niin voit laittaa avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen juha.salminen@salhydro.fi tai soittaa 040 7517903.