Avoimet työpaikat

Salhydro Oy tuo maahan ja myy hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, teollisuusletkuja, liittimiä ja kunnossapitotarvikkeita alan parhailta valmistajilta.

Yli 30 vuoden kokemuksella pystymme tarjoamaan asiantuntevia ratkaisuja monenlaisiin teollisuuden tarpeisiin.

Palvelun ja tuotteiden laatu on meille kunnia-asia. Toimitusvarmuus, yhdistettynä tehokkaaseen, ammattitaitoiseen ja luotettavaan henkilökuntaan takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Koko Suomen kattava jälleenmyyjäverkosto, toimipisteemme Nurmijärvellä, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä sekä Hydromarket Oy:n kolme palvelupistettä Helsingissä ja Keravalla takaavat tuotteiden nopean saatavuuden.

Tutustu tuotteeisiimme ja palveluihimme verkkosivuillamme http://www.salhydro.fi

NOUTOMYYJÄ LAHTEEN 

lahtityontekijat.jpg
 

Avaamme kahdeksannen toimipisteemme Laatukadulle, Lahteen huhti-toukokuussa. Haemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä noutomyyjää. Työtehtäväsi koostuvat mm. myymälän asiakaspalvelusta, hydrauliikkaletkujen valmistuksesta ja varastonhoidollisista tehtävistä. 

Salhydro on tunnettu ensiluokkaisesta toimituskyvystään, alan laajimmasta valikoimasta sekä ensiluokkaisesta asiakaspalvelustaan. Etsimme oma-aloitteista tiimipelaajaa jolle viiden tähden asiakaspalvelu on kunnia-asia ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta hydrauliikan ja koneiden parissa. Voit olla kokenut konkari tai vasta hiljattain alaan tutustunut – asenne ratkaisee. Katsomme eduksi alueen asiakaskunnan tuntemuksen.

Olemme reilu 30-vuotias 100% suomalainen, 100% perheyritys. Maahantuonti ja päävarastomme sijaitsee Nurmijärvellä ja toimimme ennestään seitsemällä paikkakunnalla. Meiltä löytyy maan laajin valikoima letkuja ja liittimiä, hydrauliikkakomponentteja, pneumatiikkaa, voitelulaitteita, pesutarvikkeita koneiden ja laitosten kunnossapitoon, laitevalmistajille sekä teollisuuteen. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan hyvämaineisen työnantajan palveluksessa, kilpailukykyisen palkan, hyvät edut ja loistoedellytykset onnistua työssäsi. Tähtäämme aina pitkään työsuhteeseen. Lähetä hakemus viimeistään 27.3. osoitteeseen rekry (ät-merkki) salhydro.fi


AVOIN HAKEMUS

Jos sinulla on kokemusta alaltamme niin voit laittaa avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen rekry (ät-merkki) salhydro.fi tai soittaa 040 7517903.