Avoimet työpaikat

Salhydro Oy tuo maahan ja myy hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, teollisuusletkuja, liittimiä ja kunnossapitotarvikkeita alan parhailta valmistajilta.

Yli 30 vuoden kokemuksella pystymme tarjoamaan asiantuntevia ratkaisuja monenlaisiin teollisuuden tarpeisiin.

Palvelun ja tuotteiden laatu on meille kunnia-asia. Toimitusvarmuus, yhdistettynä tehokkaaseen, ammattitaitoiseen ja luotettavaan henkilökuntaan takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Koko Suomen kattava jälleenmyyjäverkosto, toimipisteemme Nurmijärvellä, Tampereella ja Jyväskylässä sekä Hydromarket Oy:n kolme palvelupistettä Helsingissä ja Keravalla takaavat tuotteiden nopean saatavuuden.

Tutustu tuotteeisiimme ja palveluihimme verkkosivuillamme http://www.salhydro.fi


Haemme reipasta ja asiakaspalveluhenkistä

NOUTOMYYJÄÄ

Jyväskylään, Ahjokadun toimipisteeseemme. Etsimme oma-aloitteista tiimipelaajaa, jolle hyvä asiakaspalvelu on kunnia-asia. Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta ja/tai harrastuneisuutta hydrauliikan tai työkoneiden parissa sekä yleistä kiinnostusta tekniikkaan. Myös kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Asenne kuitenkin ratkaisee.

Meiltä löytyy maan laajin valikoima letkuja ja liittimiä, hydrauliikkakomponentteja, pneumatiikkaa, pumppuja, venttiileitä, moottoreita, sylintereitä, hydrauliyksiköitä, teollisuusletkuja, pesutarvikkeita, voitelulaitteita, pumppuja voiteluaineille ja kemikaaleille koneiden ja laitosten kunnossapitoon, laitevalmistukseen sekä teollisuuteen. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti asiakaspalveluun ja varastonhoitoon liittyviä tehtäviä alkaen tarjousten laatimisesta, letkuasennelmien valmistukseen asiakkaan mallin mukaan, täydennystilausten tekemiseen ja tavaroiden hyllyttämiseen. Jokainen päivä on varmasti erilainen.

Olemme suomalainen 30-vuotias perheyritys. Toimimme nykyisin Nurmijärvellä, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa, Helsingissä ja Keravalla. Palvelun ja tuotteiden laatu on meille kunnia-asia. Toimitusvarmuus yhdistettynä tehokkaaseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.
Tarjoamme vakituisen työpaikan hyvämaineisen työnantajan palveluksessa. Tähtäämme pitkään työsuhteeseen. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteella juha.salminen@salhydro.fi tai janne.halttu@salhydro.fi

AVOIN HAKEMUS

Jos sinulla on kokemusta alaltamme niin voit laittaa avoimen hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen juha.salminen@salhydro.fi tai soittaa 040 7517903.