Ajankohtaista


Haemme hydrauliikkamyyjää Tampereen toimipisteeseen

19.9.2017

Salhydro Oy tuo maahan ja myy hydrauliikkaa, pneumatiikkaa, teollisuusletkuja, liittimiä ja kunnossapitotarvikkeita alan parhailta valmistajilta.

Yli 30 vuoden kokemuksella pystymme tarjoamaan asiantuntevia ratkaisuja monenlaisiin teollisuuden tarpeisiin.

Palvelun ja tuotteiden laatu on meille kunnia-asia. Toimitusvarmuus, yhdistettynä tehokkaaseen, ammattitaitoiseen ja luotettavaan henkilökuntaan takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Koko Suomen kattava jälleenmyyjäverkosto, toimipisteemme Nurmijärvellä, Tampereella ja Jyväskylässä sekä Hydromarket Oy:n kolme palvelupistettä Helsingissä ja Keravalla takaavat tuotteiden nopean saatavuuden.

Tutustu tuotteeisiimme ja palveluihimme verkkosivuillamme http://www.salhydro.fi

 

Haemme asiakaspalveluhenkistä

HYDRAULIIKKAMYYJÄÄ

 

vahvistamaan Tampereen toimipisteemme huipputiimiä. Tehtäviin kuuluu hydrauliikkaletkujen ja liittimien, hydrauliikkakomponenttien, teollisuusletkujen -ja liittimien, venttiilien, pneumatiikan, korjaamolaitteiden sekä teollisuustarvikkeiden myynti Tampereen toimipisteessä ja asiakkaiden luona. 

Edellytämme aiempaa kokemusta alalta ja vastaavista tuotteista. Kaikkea ei tarvitse tietenkään valmiiksi osata, vaan perehdytämme tarpeen mukaan. Toivomme että olet asiakaspalveluhenkinen ja innokas oppimaan uutta. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan perheyrityksessä, mukavan ja asiakaslähtöisen työympäristön sekä joustavat ja ihmislähtöiset toimintatavat.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään kun sopiva henkilö löytyy.

Laita sähköpostia juha.salminen@salhydro.fi tai soita 040 7517903.